(Android/iOS) Shapik: The Moon Quest atrakinti (padidinti kristalų skaičių)
Mar 15, 2022 19:33:17 GMT -6
Post by neuthiararlandmons on Mar 15, 2022 19:33:17 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shapik: The Moon Quest IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti (padidinti kristalų skaičių) ▞▞▞
▞▞▞ Shapik: The Moon Quest 2022 version ▞▞▞
Nuostabu. Tiesiog nuostabu 🗣💖💖💖🔥👌
Mokėti žaisti.
Tai tikrai galėtų padaryti naudojant tam tikrų galvosūkių praleidimo mygtuką. Mažame mobiliojo telefono ekrane tikslumas yra 1 vienetas sunkus. Negaliu praeiti pro besisukantį galvosūkį, kur reikia spustelėti reikiamu metu, kai šviesa praeina pro dėžutę. Tai gana erzina!
GOOD 🎮...Gera grafika.. istorija gera..Puzzle bit Extra😖, bet lengva Pisy...
Moku iki 110 RS už viso žaidimo atrakinimą, bet ne žaidimo atrakinimą, o nurašytą sumą
Tai tik demonstracinė versija. Galite žaisti maždaug 4 lygius, kol nepasieksite mokėjimo sienelės. Dėl to taip pat pakeičiau savo įvertinimą „Shapik“ užduotyje iš 5 žvaigždučių į 1.
Padaryti žaidimą nemokamai su skelbimais
Ar tai mokama žaidimų programa?? Prašote atrakinti pilną versiją??
Labai gražus žaidimas!
Nekenčia
puikus zaidimas
Įdomus žaidimas 👍
Shapik: The Moon Quest Eventyr oyy
Kaip atrakinti visą žaidimą?
Puiku. Šis žaidimas yra nuostabus. Man patiko.
Labai goog
Gana atmosfera, muzika ir dizainai puikūs. Valdikliai yra šiek tiek per maži mano ekranui. Я когда-то давно или в стиме, или в гугл плее увидела первого Шапика, он ее рекомендовал как игру, поюСамостиме, поюС. Помню, что вроде бы прошла ее, мне понравилось, но все очень лагало и сюжет я как-то не полпностьла Сегодня увидела на хабре статью про вот этого Шапика и сначала даже не поняла, что разработчик один. Творческих вам успехов!
Shapik: The Moon Quest Przygodowe yqe
oyun efsane ben 1inide bitirdim 2 yi bilmiyom suan yukleniyor uzun lafin kisasi oyun muq
Nuostabus žaidimas. Turi tą oldschool jausmą. Menas ir muzika yra labai geri. Ateityje tikimasi papildomo turinio.
Lengviausias galvosūkis, apgailėtinas prisilietimo atsakas, nuobodus beprotiškas ir trumpas pasakojimas, puiki grafika ir muzika... Apskritai pinigų švaistymas...
Tai įdomus ir įdomus žaidimas. man labai patinka
Kaip atrakinti žaidimą? Kiekvieną kartą, kai jį paliečiu. Niekas nesikeičia.. Noriu žaisti.
Jei atvirai, tai gana nuobodu. Lėtas tempas ir matytas prieš galvosūkius. Nėra nemokama
Šventas taip
Mėgaujasi žaidimu
Pirmąsias dalis, kurias grojau: gana šauniai ir įdomiai. Nebūčiau pradėjęs, jei žinočiau, kad turiu mokėti, kad eičiau toliau.
Sveiki iš Habro!
Nuostabios pastangos sukurti šį žaidimą. Puiki vertė. Pakankamai ilgas, pakankamai sudėtingas. Graži.
Gražu ir linksma. Tiesiog norėtųsi, kad žaidimas būtų ilgesnis, kol jie paprašys jūsų sumokėti.
Beyblade Burst Rivals Puzzle rob
Malonus galvosūkių žaidimas – atsisėskite ir atsipalaiduokite, nes jis labiau įnoringas nei greitas – prašau daugiau!
Aš esu pavojingas žmogus pasaulyje
Neįtikėtinas meno kūrinys. Puiku, ir taip toliau!
11 skyrius ištaisytas, žaidimas veikia puikiai, ačiū!
Shapik : The Moon ... Įvertinkite šią programą
Gerai
Paprastai tai nėra mano žaidimo stilius, bet man tai labai patiko. Aš turėjau ieškoti „Google“, kad rasčiau pasivaikščiojimą. Kai kurios žaidimo užuominos gali būti gera idėja. Bet aš norėčiau rasti daugiau tokių žaidimų!
Laisvas
Shapik: The Moon Quest Avanture scfc
Shapik: The Moon Quest Περιπέτεια eeu
Patiko viskas šiame žaidime.
Man patinka tokie žaidimai ir toliau kurti tokius žaidimus!!
Puikus žaidimas. Atrodo ir skamba puikiai. Pirmoji patiko, o ši visomis prasmėmis geresnė.
Žaidimas toks smagus ir nemokamas, kad galvosūkis toks šaunus 😎
Žaidžiu tik apie 5-10 kartų, tikrai geras dėlionė man labai patinka viskas šiame žaidime tiesiog tobula